De familie Roemers - Jadoulle heet u van harte welkom!

Onze Waarden

Het Gulpdal omarmt een benadering die ruimte bied voor onstspanning en vrijheid. Mét een persoonlijke aanpak! 

Onze missie

Vakantiegangers tot rust laten komen in de natuur

Ons verhaal

Geboren en getogen als Teuvenaar is Jef opgegroeid in de velden en bossen van Voeren. Zijn jeugd gevuld met leuke herinneringen op de boerderij van zijn ouders. In 1991 Beslist Jef om de oude schuur van zij ouders over te kopen, gelegen tegenover het ouderlijk huis. Hier begint het verhaal van 'T Gulpdal, in deze tijd was er nog niet veel sprake van toerisme in voeren.  

 

Teuven, gelegen in een rustgevend landschap omgeven door de vele heuveltjes, trok vooral liefhebber van wandel- en fietsroutes aan. Dankzij de transformatie van de oude schuur naar gezellige vakantieverblijven is het nu het toevluchtsoord voor natuurliefhebbers omarmt met een warme, huiselijke sfeer.  

 

Marie-Rose voegde zich later toe als echtgenoot. Haar jeugd bracht ze door nabij een bruisende stad, maar de kalmte van Voeren sprak haar tot in haar ziel aan. Bij 'T Gulpdal vond ze direct een gevoel van thuiskomen. De kleinschaligheid en de persoonlijke interacties met de gasten maakte een diepe indruk op haar. 

 

Samen met hun kinderen - Bruno, Ronny en Kim - hebben Jef en Marie-Rose meer dan dertig jaar gewijd aan het omarmen van het rustige leven in Teuven. Hun missie om 'T Gulpdal te leiden gaat hand in hand met het bieden van een persoonlijke ervaring aan elke gast die deze betoverende plek bezoekt, waardoor elk verblijf hier een onvergetelijke herinnering wordt. 

Scroll naar boven